Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Σχέδια γάμου για την Keira knightley με η χωρις νυφικο?


Σχέδια γάμου για την Keira knightley με η χωρις νυφικο?

Η ηθοποιός Keira Knightley, έδωσε συνέντευξη στο βρετανικό Marie Claire και αποκάλυψε τα γαμήλια σχέδιά της.
Υποστήριξε πως δεν θα κάνει μια τεράστια τελετή για το γάμο της με τον James Righton, πιανίστα των Klaxons, γιατί δεν τους αρέσουν οι μεγάλοι γάμοι.
Το γεγονός πως με τον  σύντροφό της δεν έχουν πολλά κοινά, της αρέσει.  Δεν ανακοινωσε βέβαια απο πιο οικο μόδας θα παραγγείλει το νυφικό της πράγμα που παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.
"Δεν ακούω πολύ μουσική. Λατρεύω όμως την προοπτική να είμαι με κάποιον με τον οποίο έχουμε ελάχιστα κοινά, παρά να είχαμε πολλά κοινά. Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που σκέφτεται. Κοιτάμε τα πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική".
Για όσους ψάχνουν οικονομικά πακέτα για να οργανώσουν και να κάνουν το γάμο τους χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία παρακάτω θα δώσουμε αρκετά links τα οποία πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν.

1.Μοδα
2.γαμος
3.gamos
4. Κοσμήματα
5.Γαμήλιο Ταξιδι
6.Μακιγιάζ
7.Σπίτι
8.Στολισμος γαμου
9.Φωτογράφοι γάμου
10.Μουσικη γαμου
11.Catering
12.Νυφικα

Ο James Righton και η  Keira Knightley ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2011 και αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2012. Η Knightley έχει εκφράσει τα αμφιλεγόμενα συναισθήματα της για τον γάμο και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της.
Τον Νοέμβριο του 2012  δήλωσε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres πως οι γαμήλιες τελετές της "προκαλούν σύγχυση" και την "τρομοκρατούν".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Friend Feed posts

blog list

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More