Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ

Οδηγίες και συμβουλές για άψογη εμφάνιση

 Το μακιγιάζ μάς επιτρέπει ν’ αλλάζουμε όχι μόνο όψη αλλά και διάθεση. Το μυστικό είναι να διαλέγουμε το κατάλληλο ανάλογα με τον τύπο και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά κυρίως ανάλογα με την περίσταση...

 Διαβάστε πώς θα πετύχετε ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ...

 Η βραδιά είναι ξεχωριστή κι εσείς θέλετε να λάμπετε; Τότε αναδείξτε τα μάτια σας! Όσο για το στόμα σας, αυτό πρέπει να παραμείνει σε δεύτερο πλάνο, απαλά βαμμένο.

 Περάστε στα βλέφαρά σας μια σκιά σε φουντουκί χρώμα. Για να πετύχετε ένα σωστό αποτέλεσμα, τοποθετήστε τη σκιά με διαδοχικές στρώσεις, σιγά-σιγά.

 Στη συνέχεια, περάστε με ένα σφουγγαράκι στην εξωτερική γωνία του ματιού, μια σκιά σε χρώμα καφέ, ασημί σκούρο ή γκρι ανθρακίτη. Στην περίπτωση αυτή, το χρώμα δεν έχει σημασία, αλλά η ένταση.

 Μετά, με ένα μολύβι κολ, σχηματίστε μια γραμμή στην εσωτερική άκρη του βλεφάρου και στην εξωτερική, στη ρίζα των βλεφαρίδων. Η κάπως λιπαρή υφή του το κάνει ν’ απλώνεται κάπως και να ενώνεται αρμονικά με τη βλεφαρίδα.

 Τέλος, περάστε το βουρτσάκι της μάσκαρα έως τα τρία τέταρτα των βλεφαρίδων ξεκινώντας από όσο πιο κοντά στη ρίζα μπορείτε. Προχωρήστε τώρα περνώντας τις άκρες, για να γυρίσουν οι βλεφαρίδες προς τα πάνω. Ένα πέρασμα φτάνει. Προσέξτε, γιατί οι περισσότερες μάσκαρες που δίνουν όγκο στεγνώνουν εξαιρετικά γρήγορα.

Παραλλαγή

 Μπορείτε, αν θέλετε, ν’ αφήσετε τα βλέφαρα άβαφα, έτσι ώστε το βλέμμα των άλλων να πέφτει στα χείλη. Για λόγους όμως αρμονίας, στο πρόσωπο είναι καλό να τονίζουμε ελαφρά τη γραμμή των φρυδιών.

 Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στο στόμα, είναι απαραίτητο να σχεδιάσετε πρώτα μια άψογη γραμμή στο περίγραμμα των χειλιών με ένα έντονο χρώμα. Κάντε ένα σταυρό στο κέντρο, για να τονίσετε την κορυφή των χειλιών. Συνεχίζετε με το υπόλοιπο περίγραμμα.

 Τώρα ήλθε η ώρα ν’ απλώσετε το κραγιόν με το πινέλο. Για να κρατήσει το κραγιόν περισσότερη ώρα, ταμπονάρετε λίγο τα χείλη με ένα χαρτομάντιλο, ώστε ν’ απορροφηθεί η πολύ λιπαρότητα δίχως να μειωθεί το χρώμα. Μετά ξαναβάψτε τα χείλη σας κανονικά με το κραγιόν σας.

Εάν θέλετε η εμφάνισή σας να αποπνέει δυναμισμό, χρησιμοποιήστε ένα κραγιόν σε φωτεινό χρώμα.

Προσοχή

Για να είναι σωστό το μακιγιάζ σας να θυμάστε πάντα ότι πρέπει να αναδεικνύετε ένα μόνο μέρος του προσώπου: τα μάτια, το χρώμα του δέρματος ή το στόμα.

Ποτέ όλα μαζί, γιατί τότε κινδυνεύετε να καταλήξετε σε ένα βαρύ και ψεύτικο αποτέλεσμα.

Πηγή: belife.gr
    :newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Friend Feed posts

blog list

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More