Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Bachelorette: η νυφική σειρά του Atelier Loukia για τη σεζόν 2011-12

Bachelorette είναι ο τίτλος της σειράς νυφικών που παρουσίασε το Atelier Loukia το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου στο Hilton Athens, στο πλαίσιο του 1ου Wedding Fair που διοργάνωσε το ιστορικό ξενοδοχείο.
Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, συνεπής στο κάλεσμα να «κλείσει» τη βραδιά, πρότεινε 28 νέες πρωτότυπες, αέρινες, θηλυκές, ανατρεπτικές δημιουργίες για νύφες.

Η Λουκία, η μόνη Ελληνίδα που έχει σχεδιάσει κοστούμια για όπερα στο Μπολσόι της Μόσχας (προγραμματισμένη πρεμιέρα Απρίλιος 2012) και που τον προσεχή Νοέμβριο θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη εκπροσωπώντας τη χώρα σε μια φιλόδοξη διοργάνωση μόδας, το World Fashion Week, ενθουσίασε τις μέλλουσες νύφες και τους εκατοντάδες καλεσμένους του Hilton Athens που εκτιμούν τον μοναδικό σχεδιασμό και την εξαιρετική εκτέλεση που μόνο το Atelier Loukia γνωρίζει να προσφέρει για περισσότερο από 35 χρόνια. Εξ’ άλλου, είναι πρώτη φορά που παρουσιάζεται αποκλειστική επίδειξη νυφικών στην Ελλάδα, στα πρότυπα των οίκων του εξωτερικού. Αυτός είναι όμως ο δρόμος που ακολουθεί πάντα η Λουκία.

Ολη τη νυφική σειρά καθώς και τις βραδινές δημιουργίες, την prêt a porter σειρά για τον χειμώνα του 2012 αλλά και την art de la table σειρά που σχεδιάζει η Λουκία θα βρείτε στο Atelier Loukia, Κανάρη 24, Κολωνάκι, τηλ.: 2103627334.

via: poshfashionnews.com














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Friend Feed posts

blog list

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More