Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Οι νέες τάσεις μόδας στα γυναικεία υποδήματα

Εχει αρχίσει και επίσημα το φθινόπωρο, με τέλεια καλοκαιρινή λιακάδα και ζέστη!! Τα καλά της Ελλάδας! Ας απολαύσουμε τις νέες τάσεις της μόδας στα παπούτσια. Αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον είμαι σίγουρη ότι δεν ανυπομονείτε να βάλετε μποτάκια. 

Μια κλεφτή ματιά στις συλλογές ανατρεπτικών σχεδιαστών όπως ο  James Charlesworth αλλά και καθιερωμένων όπως ο Christian Louboutin μας δίνουν μια γεύση για το τι μας περιμένει στυλιστικά στα παπούτσια!

Για παράδειγμα, οι ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο, φέτος, είναι σε αποχρώσεις πολύτιμων λίθων, σημειώστε μια και το έφερε η κουβέντα, ότι τα jewel colors παίζουν στα ρούχα και σε όλα τα  αξεσουάρ. Αχ! είναι τόσο φωτεινά μου φτιάχνουν τη διάθεση … τα λατρεύω!!!

Εμπνευσμένα πρωτότυπα τακούνια κάνουν δυναμικά την είσοδο τους και τα καρφιά συνεχίζουν να διακοσμούν τα παπούτσια τη σαιζόν που μας έρχεται.  Όσο για τα εξωτικά δέρματα όπως το φίδι και τα animal prints συνεχίζετε να τα φοράτε συνδυάζοντάς τα ακόμα και με εμπριμέ!

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που ο Christian Louboutin έκανε το πρώτο του ζευγάρι στα γυναικεία υποδήματα με πέλματα από γυαλιστερή κόκκινη λάκα, ψηλοτάκουνα, σέξι, πολύχρωμα και μερικές φορές unwearable δημιουργίες έχουν γίνει το αντικείμενο του πόθου για πολλούς από εμάς!

Ο Louboutin προσδιορίζει τη σκιά που χρησιμοποιεί ως "chinese red" και υποστηρίζει ότι οποιαδήποτε συγκεχυμένα παρόμοια απόχρωση θα παραβίαζε το εμπορικό σήμα του.

Ωστόσο, έχασε τη δίκη με την Yves Saint Laurant επειδή ο δικαστής αποφάσισε ότι δεν μπορεί ένας σχεδιαστής μόδας να μονοπωλεί το χρώμα επειδή όπως αυτός έτσι και όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν την πλήρη παλέτα των χρωμάτων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Friend Feed posts

blog list

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More