Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΦΟΡΕΣΤΕ ΚΑΠΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΑΣ

Αν θελήσετε να κάνετε μια εμφάνιση που θα ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και θα πλησιάζει τα βασιλικά πρότυπα των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ τολμήστε να εισάγετε το καπέλο σαν αξεσουάρ στην νυφική σας εμφάνιση και θα είστε η βασίλισα του παραμυθιού.
Αν το αποφασίσατε πρώτα απ' όλα θα πρέπει να επιλέξετε το νυφικό σας. Ζητήστε από το κατάστημα αγοράς του νυφικού να σας προτείνουν καπέλα που θα μπορούσαν να συνδυαστούν με το συγκεκριμένο νυφικό που έχετε αγοράσει. Εκείνο που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι το μοντέρνο νυφικό φόρεμα δεν μπορεί να συνδυαστεί μέ ένα κλασσικό καπέλο, πρέπει να επιλέξετε κάτι μοντέρνο. Αν τώρα το κατάστημα που αγοράσατε το νυφικό δεν μπορεί να σας εξυπηρετήσει, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ειδικά καταστήματα που πουλάνε μόνο καπέλα.

Μερικά χρήσιμα που μπορείτε να δείτε :

1. νυφικα
2. νυφικα αττικης
3. νυφικα θεσσαλονικης
4. νυφικα πατρας
5. νυφικα ξανθης
6. νυφικα λαρισας
7. νυφικα ιωανινων
8. νυφικα ηρακλειου
9. νυφικα blog
10. νυφικο μακιγιαζ
11. gamos

Τα σημεία τώρα που θα πρέπει να δώσετε προσοχή:
- Τα καπέλα έχουν νούμερα (μεγέθη) και θα πρέπει να διαλέξετε εκείνο το νούμερο που θα είναι ιδανικό για το δικό σας κεφάλι ούτε μεγαλύτερο ούτε μικρότερο.
- Φορώντας το καπέλο επειδή από μόνο του θα είναι εντυπωσιακό δεν μπορείτε να το συνδυάσετε και με κάποιο περίτεχνο χτένισμα, προσέξτε το χτένισμά σας να είναι απλό.
- Το χρώμα του καπέλου να είναι το ίδιο με το χρώμα του νυφικού σας.
- Αν κατασκευάσετε το καπέλο σας από το ίδιο ύφασμα με το νυφικό σας προσέξτε την διακοσμησή του να μην έχει τα πάντα όλα επάνω του και στρας και φτερά και λουλούδια και ημιπολύτιμους λίθους. Επιλέξτε ένα απόλα αυτά για την διακόσμησή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Friend Feed posts

blog list

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More