Τα νυφικα σας και ο γαμηλιος προυπολογισμος

Στην χώρα μας γίνονται περίπου πενήντα με εξήντα χιλιάδες γάμοι κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια.

Suzanne Ermann Paris Wedding

Η Suzanne Ermann είναι μια σχεδιάστρια που έχει αποφοιτήσει από "Employers Federation School of Haute Couture

Φορεστε καπελο με το νυφικο

Αν θελήσετε να κάνετε μια εμφάνιση που θα ξεφεύγει από τα καθιερωμένα στα πρότυπα των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ τολμήστε να εισάγετε το καπέλο σαν αξεσουάρ

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ

Οδηγίες και συμβουλές για άψογη εμφάνιση

 Το μακιγιάζ μάς επιτρέπει ν’ αλλάζουμε όχι μόνο όψη αλλά και διάθεση. Το μυστικό είναι να διαλέγουμε το κατάλληλο ανάλογα με τον τύπο και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά κυρίως ανάλογα με την περίσταση...

 Διαβάστε πώς θα πετύχετε ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ...

 Η βραδιά είναι ξεχωριστή κι εσείς θέλετε να λάμπετε; Τότε αναδείξτε τα μάτια σας! Όσο για το στόμα σας, αυτό πρέπει να παραμείνει σε δεύτερο πλάνο, απαλά βαμμένο.

 Περάστε στα βλέφαρά σας μια σκιά σε φουντουκί χρώμα. Για να πετύχετε ένα σωστό αποτέλεσμα, τοποθετήστε τη σκιά με διαδοχικές στρώσεις, σιγά-σιγά.

 Στη συνέχεια, περάστε με ένα σφουγγαράκι στην εξωτερική γωνία του ματιού, μια σκιά σε χρώμα καφέ, ασημί σκούρο ή γκρι ανθρακίτη. Στην περίπτωση αυτή, το χρώμα δεν έχει σημασία, αλλά η ένταση.

 Μετά, με ένα μολύβι κολ, σχηματίστε μια γραμμή στην εσωτερική άκρη του βλεφάρου και στην εξωτερική, στη ρίζα των βλεφαρίδων. Η κάπως λιπαρή υφή του το κάνει ν’ απλώνεται κάπως και να ενώνεται αρμονικά με τη βλεφαρίδα.

 Τέλος, περάστε το βουρτσάκι της μάσκαρα έως τα τρία τέταρτα των βλεφαρίδων ξεκινώντας από όσο πιο κοντά στη ρίζα μπορείτε. Προχωρήστε τώρα περνώντας τις άκρες, για να γυρίσουν οι βλεφαρίδες προς τα πάνω. Ένα πέρασμα φτάνει. Προσέξτε, γιατί οι περισσότερες μάσκαρες που δίνουν όγκο στεγνώνουν εξαιρετικά γρήγορα.

Παραλλαγή

 Μπορείτε, αν θέλετε, ν’ αφήσετε τα βλέφαρα άβαφα, έτσι ώστε το βλέμμα των άλλων να πέφτει στα χείλη. Για λόγους όμως αρμονίας, στο πρόσωπο είναι καλό να τονίζουμε ελαφρά τη γραμμή των φρυδιών.

 Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στο στόμα, είναι απαραίτητο να σχεδιάσετε πρώτα μια άψογη γραμμή στο περίγραμμα των χειλιών με ένα έντονο χρώμα. Κάντε ένα σταυρό στο κέντρο, για να τονίσετε την κορυφή των χειλιών. Συνεχίζετε με το υπόλοιπο περίγραμμα.

 Τώρα ήλθε η ώρα ν’ απλώσετε το κραγιόν με το πινέλο. Για να κρατήσει το κραγιόν περισσότερη ώρα, ταμπονάρετε λίγο τα χείλη με ένα χαρτομάντιλο, ώστε ν’ απορροφηθεί η πολύ λιπαρότητα δίχως να μειωθεί το χρώμα. Μετά ξαναβάψτε τα χείλη σας κανονικά με το κραγιόν σας.

Εάν θέλετε η εμφάνισή σας να αποπνέει δυναμισμό, χρησιμοποιήστε ένα κραγιόν σε φωτεινό χρώμα.

Προσοχή

Για να είναι σωστό το μακιγιάζ σας να θυμάστε πάντα ότι πρέπει να αναδεικνύετε ένα μόνο μέρος του προσώπου: τα μάτια, το χρώμα του δέρματος ή το στόμα.

Ποτέ όλα μαζί, γιατί τότε κινδυνεύετε να καταλήξετε σε ένα βαρύ και ψεύτικο αποτέλεσμα.

Πηγή: belife.gr
    :newsbeast.gr

H Κeira Knightley αποκαλύπτει τα γαμήλια σχέδιά της

 Στη συνέντευξη που έδωσε η Keira Knightley στο τεύχος Μαρτίου του βρετανικού Marie Claire η ηθοποιός αποκαλύπτει πως "δεν χρειάζεται" μια τεράστια τελετή, για το γάμο της με τον πιανίστα των Klaxons, James Righton. "Δεν είμαστε τύποι που μας αρέσουν οι μεγάλοι γάμοι", είπε η Knightley και ομολόγησε πως το γεγονός πως με τον  Righton δεν έχουν πολλά κοινά, της αρέσει.

 "Δεν ακούω πολύ μουσική. Λατρεύω όμως την προοπτική να είμαι με κάποιον με τον οποίο έχουμε ελάχιστα κοινά, παρά να είχαμε πολλά κοινά. Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που σκέφτεται. Κοιτάμε τα πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική"

 Η Knightley και ο Righton άρχισαν να βγαίνουν το 2011, και επιβεβαίωσαν τον αρραβώνα τους τον Μάρτιο του 2012. Η Knightley έχει εκφράσει την  αμφιθυμία της απέναντι στον γάμο και στο παρελθόν. Τον περασμένο Νοέμβριο δήλωσε στην Ellen DeGeneres πως οι γαμήλιες τελετές της "προκαλούν σύγχυση" και την "τρομοκρατούν".

πηγη:in.gr

Αποκτήστε καλοσχηματισμένα φρύδια

Συμβουλές για εκτυφλωτικό βλέμμα

 Διαβάστε πώς μπορείτε να έχετε καλοσχηματισμένα φρύδια για εκτυφλωτικό βλέμμα, καθώς δεν αρκεί μόνο να φροντίζετε τις βλεφαρίδες σας για να έχετε σαγηνευτικά μάτια.

 Ξεκινήστε με το βούρτσισμα των φρυδιών σας είτε με βουρτσάκι φρυδιών είτε με το δάχτυλό σας. Αν εξέχει κάποια τρίχα κατά πολύ μην διστάσετε να την ψαλιδίσετε ελαφρά ώστε το σχήμα να είναι ομοιόμορφο.

 Θυμηθείτε ότι η τρίχα που βρίσκεται πλησιέστερα προς τη μύτη τείνει να είναι η μεγαλύτερη.

 Επιλέξτε ένα μολύβι φρυδιών που να ταιριάζει με την απόχρωση των μαλλιών σας. Το χρώμα δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σκούρο, αλλά ούτε και πολύ ανοιχτό για εσάς.

 Συμπληρώστε το χρώμα όπου έχετε κενά στα φρύδια. Αν είναι αραιά μπορείτε να τους δώσετε ένταση με αυτό το βήμα ώστε να εμβαθύνετε το βλέμμα σας.

 Μην βγάζετε τα φρύδια σας υπερβολικά. Δεν είναι ωραίο αισθητικά να έχετε γραμμές αντί για φρύδια πάνω από τα μάτια σας.

 Τα σχετικά παχιά -φυσικά- φρύδια, που βλέπουμε να έχουν τα μοντέλα στις πασαρέλες, είναι καλύτερα και από μάσκαρα.

 Για να κοντρολάρετε τα φρύδια σας και να τους δώσετε τη σωστή φορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ gel.

Πηγή:myworld.gr
       :newsbeast.gr

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Σχέδια γάμου για την Keira knightley με η χωρις νυφικο?


Σχέδια γάμου για την Keira knightley με η χωρις νυφικο?

Η ηθοποιός Keira Knightley, έδωσε συνέντευξη στο βρετανικό Marie Claire και αποκάλυψε τα γαμήλια σχέδιά της.
Υποστήριξε πως δεν θα κάνει μια τεράστια τελετή για το γάμο της με τον James Righton, πιανίστα των Klaxons, γιατί δεν τους αρέσουν οι μεγάλοι γάμοι.
Το γεγονός πως με τον  σύντροφό της δεν έχουν πολλά κοινά, της αρέσει.  Δεν ανακοινωσε βέβαια απο πιο οικο μόδας θα παραγγείλει το νυφικό της πράγμα που παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.
"Δεν ακούω πολύ μουσική. Λατρεύω όμως την προοπτική να είμαι με κάποιον με τον οποίο έχουμε ελάχιστα κοινά, παρά να είχαμε πολλά κοινά. Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που σκέφτεται. Κοιτάμε τα πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική".
Για όσους ψάχνουν οικονομικά πακέτα για να οργανώσουν και να κάνουν το γάμο τους χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία παρακάτω θα δώσουμε αρκετά links τα οποία πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν.

1.Μοδα
2.γαμος
3.gamos
4. Κοσμήματα
5.Γαμήλιο Ταξιδι
6.Μακιγιάζ
7.Σπίτι
8.Στολισμος γαμου
9.Φωτογράφοι γάμου
10.Μουσικη γαμου
11.Catering
12.Νυφικα

Ο James Righton και η  Keira Knightley ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2011 και αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2012. Η Knightley έχει εκφράσει τα αμφιλεγόμενα συναισθήματα της για τον γάμο και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της.
Τον Νοέμβριο του 2012  δήλωσε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres πως οι γαμήλιες τελετές της "προκαλούν σύγχυση" και την "τρομοκρατούν".

Friend Feed posts

blog list

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More