Τα νυφικα σας και ο γαμηλιος προυπολογισμος

Στην χώρα μας γίνονται περίπου πενήντα με εξήντα χιλιάδες γάμοι κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια.

Suzanne Ermann Paris Wedding

Η Suzanne Ermann είναι μια σχεδιάστρια που έχει αποφοιτήσει από "Employers Federation School of Haute Couture

Φορεστε καπελο με το νυφικο

Αν θελήσετε να κάνετε μια εμφάνιση που θα ξεφεύγει από τα καθιερωμένα στα πρότυπα των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ τολμήστε να εισάγετε το καπέλο σαν αξεσουάρ

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Είμαι έγκυος και παντρεύομαι τι κάνω με το νυφικό

Δεν ξέρω αν είναι μόδα το σίγουρο όμως είναι ότι πολλά ζευγάρια παίρνουν την απόφαση να κάνουν τον γάμο τους κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης......

Τι πρέπει να προσέξει η μέλλουσα νύφη στο νυφικό της;;

Αν το μυστήριο του γάμου τελεστεί τους πρώτους μήνες που δεν εχουν φανεί ακόμα οι αλλαγές δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αν όμως οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τον γάμο στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά αργότερα τότε τα πράγματα δυσκολεύουν...

Αρχικά πρέπει η επιλογή νυφικού να γίνει χρονικά σχετικά κοντά με την τέλεση του γάμου επειδή οι αλλαγές που γίνονται στο γυναικειο σώμα μήνα με το μήνα κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πολλές και θεαματικές.

Δείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες γιά τα νυφικά

1.νυφικα θεσσαλονικης
2.νυφικα αττικης
3.νυφικά
4.γάμος
5.gamos
6.γαμος
7.νυφικο πεπλο
8.νυφικα γαντια
9.νυφικη τιαρα
10.νυφικα εγκυων

Γενικά πρέπει να αποφύγετε τις στενές γραμμές επειδή αυτές τονίζουν την κοιλιά και τους γοφούς, καθώς και τα στράπλες αν έχετε πάρει κάποια κιλά που φαίνονται στις πλάτες και στο στήθος.

Επιλέξτε ένα νυφικό σε αμπίρ γραμμή ή σε άλφα που κολακευει το στήθος και απαλύνει τις γραμμές της κοιλιάς.

Τελικά όμως ότι και να επιλέξετε η ευτυχία και η λάμψη θα είναι στο πρόσωπο σας την ημέρα του γάμου σας!!!

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Οι νέες τάσεις μόδας στα γυναικεία υποδήματα

Εχει αρχίσει και επίσημα το φθινόπωρο, με τέλεια καλοκαιρινή λιακάδα και ζέστη!! Τα καλά της Ελλάδας! Ας απολαύσουμε τις νέες τάσεις της μόδας στα παπούτσια. Αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον είμαι σίγουρη ότι δεν ανυπομονείτε να βάλετε μποτάκια. 

Μια κλεφτή ματιά στις συλλογές ανατρεπτικών σχεδιαστών όπως ο  James Charlesworth αλλά και καθιερωμένων όπως ο Christian Louboutin μας δίνουν μια γεύση για το τι μας περιμένει στυλιστικά στα παπούτσια!

Για παράδειγμα, οι ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο, φέτος, είναι σε αποχρώσεις πολύτιμων λίθων, σημειώστε μια και το έφερε η κουβέντα, ότι τα jewel colors παίζουν στα ρούχα και σε όλα τα  αξεσουάρ. Αχ! είναι τόσο φωτεινά μου φτιάχνουν τη διάθεση … τα λατρεύω!!!

Εμπνευσμένα πρωτότυπα τακούνια κάνουν δυναμικά την είσοδο τους και τα καρφιά συνεχίζουν να διακοσμούν τα παπούτσια τη σαιζόν που μας έρχεται.  Όσο για τα εξωτικά δέρματα όπως το φίδι και τα animal prints συνεχίζετε να τα φοράτε συνδυάζοντάς τα ακόμα και με εμπριμέ!

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που ο Christian Louboutin έκανε το πρώτο του ζευγάρι στα γυναικεία υποδήματα με πέλματα από γυαλιστερή κόκκινη λάκα, ψηλοτάκουνα, σέξι, πολύχρωμα και μερικές φορές unwearable δημιουργίες έχουν γίνει το αντικείμενο του πόθου για πολλούς από εμάς!

Ο Louboutin προσδιορίζει τη σκιά που χρησιμοποιεί ως "chinese red" και υποστηρίζει ότι οποιαδήποτε συγκεχυμένα παρόμοια απόχρωση θα παραβίαζε το εμπορικό σήμα του.

Ωστόσο, έχασε τη δίκη με την Yves Saint Laurant επειδή ο δικαστής αποφάσισε ότι δεν μπορεί ένας σχεδιαστής μόδας να μονοπωλεί το χρώμα επειδή όπως αυτός έτσι και όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν την πλήρη παλέτα των χρωμάτων

Βαλεντίνο διαχρονικές πολύτιμες δημιουργίες

Υπάρχει τώρα τελευταία μιά διεθνής τάση δημιουργίας ταινιών που αφορούν στη μόδα  η οποία συνεχίζει να εξαπλώνεται με τη ζωή ενός Ιταλού «μαέστρου» για την υψηλή ραπτική  και να μεταφέρεται και στο Broadway.

Αφού εχουμε εντρυφήσεις πλέον στα άδυτα της μόδας, γνωρίσαμε καλύτερα τον iconic fashion designer και persona Karl Lagerfeld, τρυπώσαμε επιπλέον και στην αυτοκρατορία του ιταλικού οίκου Valentino με το «Valentino: The Last Emperor» και αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο τον αείμνηστο Yves Saint Laurent με το «L'Amour Fou» ήρθε η ώρα να δούμε σε μιούζικαλ τη ζωή του σχεδόν ογδόντα ετών αλλά πάντα νέου και διάσημου εκτός των άλλων και για το μαύρισμά του, Valentino.

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το ντοκιμαντέρ «Valentino: The Last Emperor» το 2008 που κυκλοφόρησε, φούντωσε ξανά η φημολογία πως η ζωή του Ιταλού σχεδιαστή που έχει ντύσει όλες τις μεγάλες star του Hollywood με τις πολύτιμες δημιουργίες του στην πολυετή καριέρα του θα ανέβει στη σκηνή του Broadway. Μάλιστα ο ίδιος φαίνεται πως θα επιμεληθεί το artistic direction μιας παραγωγής που σίγουρα θα έχει υπέροχα κοστούμια εκτός των άλλων, πάντως η αισθητική είναι κάτι που τόχεις η δεν τόχεις ο Valentino είναι ένα άνθρωπος που πέρα από αισθητική διαθέτει και ευγένεια ψυχής.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα συγκεκριμένο σχέδιο νυφικού ταιριάζει σε εσάς

ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΥΦΙΚΟΥ
Ένα απο τα πρώτα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η υποψήφια νύφη είναι η επιλογή του ΝΥΦΙΚΟΥ. Απο μικρή κάνατε όνειρα για το νυφικό σας και τώρα ήρθε η στιγμή να τα πραγματοποιήσετε........
Έχετε σπαταλήσει άπειρες ώρες στο internet ψάχνοντας.... και επιτέλους το βρήκατε ή έτσι νομίζετε!!!
Απλό το πρώτο ερώτημα : Aγορά ή ενοικίαση ;
Στην επιλογή σας σημαντική παράμετρος είναι το κόστος,οπότε αρχικά πρέπει να έχετε ορίσει ένα ποσό που μπορείτε να διαθέσετε για το νυφικό σας για να μην βγήτε εκτός προυπολογισμού.
Και στις δυο περιπτώσεις αγοράς ή ενοικίασης υπάρχουν επιχειρήσεις (οίκοι νυφικών) ή μοδίστρες που σας παρέχουν την δυνατότητα είτε να ράψετε ένα δικό σας σχέδιο νυφικού ή να κάνετε αλλαγές σε κάποιο σχέδιο που ήδη υπάρχει.
Όταν κάνετε ραντεβού σ'αυτά που έχετε επιλέξει πάρτε μαζί σας κάποια φίλη σας και όχι την μητέρα σας ή την πεθερά σας. Το νυφικό εσείς θα το φορέσετε οπότε πρέπει να ειναι απόλυτα του δικου σας γούστου, λαμβάνοντας υπόψη και την γνώμη των ειδικών που η εμπειρία τους είναι ανεκτίμητη.
μπορείτε να δείτε μερικά χρήσιμα άρθρα για τον γάμο και τα νυφικά γενικότερα
1. Νυφικά
2. ΓΑΜΟΣ
3. γάμος
4. γαμος
5. gamos
6. Νυφικά φορέματα
7. Νυφικές Δημιουργίες
8. Ονειρεμένα νυφικά
9. μοντέρνα νυφικά
10. Κόσμημα γάμου
11. Βραδυνά σύνολα
12. Φωτογραφία γάμου
13. Μανικιούρ
14. Μακιγιάζ
15. Υπέροχα νυφικά

Οταν έχετε καταλήξει στα επικρατέστερα και είναι αυτά που εσείς θέλετε, τότε μπορείτε να τις πάρετε μαζί σας να ακούσετε την γνώμη τους (και ας μην την κάνετε πράξη) για να μην στερηθούν και αυτές την χαρά για την προετοιμασία του γάμου σας.
Επειδή θα κάνετε θρησκευτικό γάμο και το μυστήριο είναι ιερό, πρέπει να προσέξετε το νυφικό σας να μην έχει προκλητικό μπούστο γιατί υπάρχουν κάποιοι ιερείς που δεν τελούν τον γάμο λόγω απρεπούς εμφάνισης και κανείς δεν θέλει να του συμβεί τέτοιο απρόοπτο.
Κανονίστε το οικονομικό εξ΄αρχής για να μην προκύψουν στην πορεία έξτρα χρεώσεις(αλλαγή υφάσματος κλπ). Ότι και να αποφασίσετε (νέο σχέδιο ή κάποιο που υπάρχει) πρέπει να κάνετε πολλές πρόβες και να είστε σίγουρη ότι αυτο που παραγείλατε θα το παραλάβετε πολύ νωρίτερα απο την ημέρα του γάμου σας.
Όταν το παραλάβετε πρέπει να το βάλετε για να ελέγξετε ξανά την εφαρμογή του μπούστου ,το μάκρος ,τα κουμπιά κλπ για να υπάρχει η δυνατότητα αν κατι πάει στραβά να διορθωθεί.


Εμείς σας ευχόμαστε να πάνε όλα καλά στην επιλογή σας.

Friend Feed posts

blog list

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More