Τα νυφικα σας και ο γαμηλιος προυπολογισμος

Στην χώρα μας γίνονται περίπου πενήντα με εξήντα χιλιάδες γάμοι κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια.

Suzanne Ermann Paris Wedding

Η Suzanne Ermann είναι μια σχεδιάστρια που έχει αποφοιτήσει από "Employers Federation School of Haute Couture

Φορεστε καπελο με το νυφικο

Αν θελήσετε να κάνετε μια εμφάνιση που θα ξεφεύγει από τα καθιερωμένα στα πρότυπα των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ τολμήστε να εισάγετε το καπέλο σαν αξεσουάρ

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Υπέροχος γάμος σημαίνει έγκαιρη οργάνωση

Επιλέγετε σωστούς και καταξιωμένους επαγγελματίες απο τον χώρο του γάμου που ταιριάζουν στην φιλοσοφία στο στύλ και στην αισθητική σας.
Κλείνετε απο νωρίς ραντεβού μαζι τους και ζητάτε να δείτε δουλειές τους απο άλλους γάμους που έχουν κάνει. Ότι συμφωνία και να κάνετε καλό θα είναι να υπάρχει και γραπτώς με υπογραφές για να απογύγετε τυχόν παραξηγήσεις και άλλες χρεώσεις.

Κάντε ανάμεσα στους συγγενείς και στους φίλους που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν κατανομή αρμοδιοτήτων (μεταφορά των δώρων απο την εκκλησία στο σπίτι, μοίρασμα του ρυζιού και των μπομπονιέρων στην εκκλησία κλπ). Κάντε την σωστή ταξινόμηση των καλεσμένων σας στα τραπέζια για την δεξίωση.


1. γαμος

2. οργανωμένος γάμος

3. επιλογές γάμου

4. επαγγελματίες γάμου

5. Γαμήλια μουσική

6. Διοργάνωση γαμου

7. Κοστούμι γαμπρού

8. Νυφικά φορέματα

9. Ανθοπωλεία γαμου

10. Music gamou

11. Δεξιώσεις

12. Κτήματα δεξιώσεων

13. γαμήλια προετοιμασία

14. γάμος οργάνωση

15. υπέροχος γάμος



        Προσπαθήστε να βάζετε στο ίδιο τραπέζι γνώστους ,φίλους, συγγένεις ακόμα και singles...δεν ξέρετε τι μπορεί να προκύψει.... φροντίστε ο μπουφές που θα επιλέξετε να έχει πολλές επιλογές εδεσμάτων για να ικανοποιήσετε και τους πιο απαιτητικούς αλλά να μην κάνετε περικοπές στο σέρβις των ανθρώπων που θα εξυπηρετούν.

Επιλέξτε την μουσική του γάμου σας όχι να ικανοποιεί μόνο εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας, πρέπει να διασκεδάσετε και να χορέψετε όλοι.

Μοιράστε σχετικά νωρις τα προσκλητήρια οχι όμως και δύο μήνες πριν τον γάμο, με προσοχή σ'αυτά που θα στείλετε ταχυδρομικά. Λίγες μέρες πρίν τον γάμο κάντε επιβεβαίωση με όλους.

Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται πολλά και δύσκολα ,μπόρειτε να κάνετε ραντεβού και με κάποια γραφεία οργάνωσης γάμων ,το κόστος δεν ειναι απαγορευτικό και η βοήθεια που θα πάρετε πολύ μεγάλη!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!

Friend Feed posts

blog list

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More